DKK

DKK arbejder under fci

DkkDkk : Hvad er Dansk Kennel Klub?
Dansk Kennel Klub (i daglig tale: DKK) er Danmarks største organisation for hundeejere. Alle hundeejere (både med racehunde og andre hunde) og hundeinteresserede kan være medlemmer. I dag har DKK over 30.000 medlemmer. DKK er stiftet i 1897 og er dermed en af Danmarks ældste foreninger. Hans Kgl. Højhed Prinsgemalen er protektor for DKK.

Det er DKK’s formål at skabe interesse for typiske, fysisk og mentalt sunde racehunde og varetage hundeejerens og hundens interesser i samfundet.

Medlemskontingentet er kr. 455,00 for løbende 12 måneders medlemskab.

Hvad får man så for pengene, ja man kan komme billigt til træning med sin hund, hos nogle af de bedst uddannet inden for hunde verden, man får medlemsblad, man har mulighed for at få gode råd vis der opstår problemer med sin hund, man kommer ind et et stort fællesskab, ja der er så mange fordel,så man kunne blive ved.

Alle kan blive medlem af Dansk Kennel Klub,

man skal ikke have en ægte hund for at blive medlem af Dansk Kennel Klub, så vis du ikke er medlem, så er det en god ide at blive det, fordelende er mange, på Sydsjælland bliver det kreds 10 du bliver medlem af, DKK er delt op i en masse kredse, så man hele tiden er tæt på sine medlemmer

 

Hundetræning for alle hunde Næstved – Vordingborg

 

dkk

Køre kort for hunde : Et tilbud til alle hunde over 6 mdr.

Vi anbefaler dog at hunden er over et år gammel, før man starter op, Se i menuen hvad din hund skal kunne
Målsætning: Ved hjælp af moderne træningsmetoder og relevante aktiviteter at få en glad og dygtig hund, som er velfungerende i forhold til omgivelserne og i familiens dagligdag. Kørekortet kan erhverves på efter hinanden følgende niveauer: bronze, sølv, guld, Platin og Diamant.  I kørekortet indgår såvel praktiske som teoretiske elementer.

Kørekort for hunde, dette kan vi  tilbyde i Vordingborg ved DKK  træner Per Kaarup, ring til ham for mere information på

tlf. 50484959.

Aktiviteterne omfatter bl.a.:

Køre kort for hunde : Miljøtræning – forskellige ekskursioner til bl.a. by, skov og evt. virksomheder.

Dagligdags forstyrrelser – hunden lærer at forholde sig roligt i forskellige dagligdags situationer, hvor den uden tilvænning ville være blevet forskrækket.

Hunde træning med vægt på Socialt samvær – fornuftig omgang med fremmede hunde og mennesker.

Køre kort for hunde : Indkald og håndteringsøvelser – ejeren får ideer til daglig træning som flokfører.

Køre kort for hunde : Gå i line – hunden lærer at følge sin ejer i løs line, også når den møder hunde og mennesker.

Køre kort for hunde : Søgeudvikling – hundens interesse for at bruge næsen til at søge udvikles på en sjov og spændende måde.

Køre kort for hunde : Øvelser i samarbejde – her gives forslag til en masse sjove “hunde-tricks,” som giver hunden sund aktivering i dagligdagen. Et sjovt alternativ til almindelige lydighedsøvelser.

Teoriundervisning – der sikrer nødvendigt kendskab til egen hund,

hundeloven m.v. Alle de opgaver du bliver stillet i teori delen, kan findes under gode link til hunde i menuen til venstre.

Træning af din hund, kan også tilbydes andre steder en Vordingborg,

Dette kan Lone Nielsen tilbyde inden for hunde træning. hvalpemotivation – hvalpetræning – unghunde – familiehunde – Lydighed LP 1 – Lydighed LP 2 og kørekort til hund, hunde træningen forgår i Toksværd ved Næstved, for mere information ring tlf. 26858733.

Print Friendly, PDF & Email

Sidst opdateret af .