Sidst opdateret af .

Sydsjællands hundeskole der flytter dig og din hund

Sydsjællands hundeskole tilbyder Professionel Hundetræning

hundeskole

Vi tilbyder

hundetræning for alle hunde, Vores hunde instruktører er veluddannede, uddannet hos DKK, som sikrer, at hund og ejer får et godt samarbejde.

Sydsjællands  hundeskole

siger at alle hunde har godt af at komme til træning  og det har deres mennesker som regel også,

vi tager alle hunde,

race hunde eller blandings hunde, en hund der har fire ben og kan sig vov, er en hund hos os, og kan derfor komme til hundetræning.

Hundene lærer at omgås andre hunde

og lærer de ting, som det nu en gang er praktisk, at hunde kan: komme når man kalder, gå pænt i snor, forholde sig i ro mm.

Ejerne lærer at forstå hundens sprog,

så de kan påvirke dens adfærd på en positiv måde. Og de får kontakt til fagligt kompetente folk, som kan hjælpe dem, hvis de på et tidspunkt skulle få problemer med hunden.

Hvalpe bør gå til hvalpemotivation – hvalpetræning,

Man kan starte når de er 8-12 uger.
Men også efter hunden har passeret tenagere perioden i 10-16 måneders alderen, hvor mange hundeejere har ekstra meget brug for at holde træningen ved lige, er det sjovt for hunden at gå til en form for træning.

Hos Sydsjællands hundeskole

kan man finde træning på alle niveauer og i forskellige discipliner. Nogle vil bare gerne hygge sig med træning, som er baseret på sjove hverdagsøvelser og oplevelser sammen med hundene, andre er mere konkurrencemindede og bliver bidt af forskellige konkurrencediscipliner.
Vi tror, at alle kan finde frem til noget, som de og deres hund har glæde af at foretage sig sammen, og jo mere du træner med din hund, jo tættere bånd knytter I.

Vi har på vores træningsbaner, indhegning,

og lys på banen, online tilmelding, kik på vores trænings side www.hundehold.dk Vordingborg

www.hundesnor.dk Toksværd

Der er online tilmelding på begge trænings baner

Print Friendly, PDF & Email