Træning hos os

Hundetræning

Hundetræning der virker :

Alle hunde har godt af at komme til træning  og det har deres mennesker som regel også, vi tager alle hunde, race hunde eller blandings hunde, en hund der har fire ben og kan sig vov, er en hund hos os, og kan derfor komme til hundetræning.

Vores instruktører er veluddannede, uddannet hos Dansk Kennel Klub, som sikrer, at hund og ejer får et godt samarbejde.

Hundene lærer at omgås andre hunde og lærer de ting, som det nu en gang er praktisk, at hunde kan: komme når man kalder, gå pænt i snor, forholde sig i ro mm.

Ejerne lærer at forstå hundens sprog, så de kan påvirke dens adfærd på en positiv måde. Og de får kontakt til fagligt kompetente folk, som kan hjælpe dem, hvis de på et tidspunkt skulle få problemer med hunden.

Hvalpe bør gå til hvalpemotivation, og de kan begynde, når de er 8-12 uger.

Men også efter hunden har passeret teenager perioden i 10 – 16 måneders alderen, hvor mange hundeejere har ekstra meget brug for at holde træningen ved lige, er det sjovt for hunden at gå til en form for træning.

Trænings plads Vordingborg

Dette kan de tilbyde inden for hundetræning i Vordingborg. hvalpemotivation – hvalpetræning – unghunde – familiehunde – Lydighed LP 1 – Lydighed LP 2 – Klikker træning – Køre kort til hund – Spor træning – første hjælp til hunde – hjernegymnastik – kend din hund kursus og Ringtræning

Trænings pladsen ligger på Gammelsøvej 21 4760 Vordingborg

Trænings plads Toksværd v/Næstved

Dette kan de tilbyde inden for hunde træning. hvalpemotivation – hvalpetræning – unghunde – familiehunde -Lydighed LP 1 – Lydighed LP 2 og kørekort for hunde

Trænings pladsen ligger på Klokkegårdsvej 19,  4684 Holmegaard.

velkommen til Sydsjællands hundeskole, læs om de ting vi kan tilbyde inden for hundetræning på denne side

Hundetræning med vægt på Socialt samvær – fornuftig omgang med fremmede hunde og mennesker. Indkald og håndteringsøvelser – ejeren får ideer til daglig hundetræning som flokfører. Gå i line – hunden lærer at følge sin ejer i løs line, også når den møder hunde og mennesker. Søgeudvikling – hundens interesse for at bruge næsen til at søge udvikles på en sjov og spændende måde.

 

ANBEFALINGER FOR HÅNDTERING

Hundetræning og hundesport skal af hensyn til hundens velfærd prioriteres over alt andet. Hundens velfærd skal gå forud for opdrætterens, trænerens, ejerens, sponsorens og officials interesser og ønsker. Hundetrænerens ambitioner må aldrig overskride hundens evner. De etiske anbefalinger vedrørende hundens behandling, velfærd og sundhedstilstand skal overholdes – ikke blot under deltagelse i udstillinger, prøver eller konkurrencer – men nok så vigtigt i den daglige træning og håndtering.

Ved hundetræning er udgangspunktet, at al omgang med hunden skal baseres på respekt for hunden som et levende væsen og med forståelse for hundens naturlige adfærd.

Det er af stor betydning til stadighed at forbedre uddannelse i træning og håndtering af hunden.

Hunden skal altid håndteres og trænes på en måde, som sikrer, at dens fysiologiske, adfærdsmæssige og sundhedsmæssige behov tilgodeses.

Al indlæring og træning af hunden skal tage udgangspunkt i viden om hundens adfærd.

Al indlæring og træning af hunden skal baseres på metoder og teknikker som eksempelvis positiv motivation og forstærkning af ønsket adfærd.

Straf og irettesættelse er ikke en acceptabel indlæringsmetode og kan derfor aldrig forme en hunds opførsel i positiv retning.

Irettesættelse af hunden skal altid tilpasses individet, forseelsen og situationen og må aldrig være styret af hundeførerens ophidselse eller mangel på selvkontrol.

Det er ikke acceptabelt at irettesætte en hund, der udviser angst eller tydelig underkastelse.

Enhver form for vold i omgangen med hunde er fuldstændig uacceptabel og en overtrædelse af dyreværnsloven.

Hundens sociale tilpasning og glæde ved at samarbejde med mennesker skal stimuleres allerede i hvalpestadiet.

Ved at motivere hunden, aktivere den hensigtsmæssigt, være konsekvent, vise imødekommende venlighed, tillid og ved at sætte hensigtsmæssige grænser for den unge hund tydeliggøres det sociale samspil med ejeren, samtidig med at hundens opmærksomhed og samarbejdsvilje udvikles.

Når man har vundet hundens tillid og respekt gennem venlig, retfærdig og konsekvent opførsel og håndtering, er der basis for at fremstå som hundens naturlige leder.

Al vellykket hundetræning bygger på et harmonisk forhold mellem hunden og en venlig og respekteret lederfigur.

Visse hundetyper udsættes for relativ hård belastning og risiko i deres træning og praktiske arbejde. Kravet til hundens tilpasning til forskellige former for aktivitet, miljø osv. må aldrig overskride hundens evner.

Mød os på Facebook

Print Friendly, PDF & Email

Sidst opdateret af .