Tilmeld hundetræning

Tilmeld hundetræning

Tilmeld hundetræning :

i kontakt formular, vis i godt kunne tænke jer at gå til hundetræning i Vordingborg eller Næstved/Tokssværd

  Dit navn

  Din adresse

  Dit postnummer og by

  Telefon nummer

  Hundens kaldenavn

  Hunden er født den

  Race/blanding

  Din E-mail så vi kan svare tilbage

  By du vil træne i

  Hold du vil gå på

  Vi træner i Vordingborg og Næstved

  Din besked eller har du spørgsmål

  Hundetrænings tips : ANBEFALINGER FOR HÅNDTERING

  Hundetræning og hundesport skal af hensyn til hundens velfærd prioriteres over alt andet. Hundens velfærd skal gå forud for opdrætterens, trænerens, ejerens, sponsorens og officials interesser og ønsker. Hundetrænerens ambitioner må aldrig overskride hundens evner. De etiske anbefalinger vedrørende hundens behandling, velfærd og sundhedstilstand skal overholdes – ikke blot under deltagelse i udstillinger, prøver eller konkurrencer – men nok så vigtigt i den daglige træning og håndtering.Tilmeld hundetræning vis du vil det bedste for din hund

  Ved hundetræning er udgangspunktet, at al omgang med hunden skal baseres på respekt for hunden som et levende væsen og med forståelse for hundens naturlige adfærd.

  Det er af stor betydning til stadighed at forbedre uddannelse i træning og håndtering af hunden.

  Hunden skal altid håndteres og trænes på en måde, som sikrer, at dens fysiologiske, adfærdsmæssige og sundhedsmæssige behov tilgodeses.

  Al indlæring og træning af hunden skal tage udgangspunkt i viden om hundens adfærd.

  Al indlæring og træning af hunden skal baseres på metoder og teknikker som eksempelvis positiv motivation og forstærkning af ønsket adfærd.

  Straf og irettesættelse er ikke en acceptabel indlæringsmetode og kan derfor aldrig forme en hunds opførsel i positiv retning.

  Irettesættelse af hunden skal altid tilpasses individet, forseelsen og situationen og må aldrig være styret af hundeførerens ophidselse eller mangel på selvkontrol.

  Det er ikke acceptabelt at irettesætte en hund, der udviser angst eller tydelig underkastelse.

  Enhver form for vold i omgangen med hunde er fuldstændig uacceptabel og en overtrædelse af dyreværnsloven.

  Hundens sociale tilpasning og glæde ved at samarbejde med mennesker skal stimuleres allerede i hvalpestadiet.

  Ved at motivere hunden, aktivere den hensigtsmæssigt, være konsekvent, vise imødekommende venlighed, tillid og ved at sætte hensigtsmæssige grænser for den unge hund tydeliggøres det sociale samspil med ejeren, samtidig med at hundens opmærksomhed og samarbejdsvilje udvikles.

  Når man har vundet hundens tillid og respekt gennem venlig, retfærdig og konsekvent opførsel og håndtering, er der basis for at fremstå som hundens naturlige leder.

  Al vellykket hundetræning bygger på et harmonisk forhold mellem hunden og en venlig og respekteret lederfigur.

  Visse hundetyper udsættes for relativ hård belastning og risiko i deres træning og praktiske arbejde. Kravet til hundens tilpasning til forskellige former for aktivitet, miljø osv. må aldrig overskride hundens evner.

  Hundetræning stimuleres hunden både mentalt og fysisk. Hundens selvtillid og selvværd øges, og kontakten mellem hund og ejer styrkes.

  Vi ser gerne, at hvalpene kommer på træningsbanen fra de er 8-9 uger. Det er dog aldrig for sent at starte til træning – uanset hundens alder.

  Vi har træningshold, der henvender sig til hvalpe, unghunde, gamle hunde, øvede og ikke øvede. Alt efter hundens kunnen, finder vi et hold, der passer til dig og din hund

  I vores træning tager vi udgangspunkt i den enkelte race, ejer, individ, køn, alder og hundens historie. For at sikre høj kvalitet prioriteres på vores træningshold. Det giver mig muligheden for at give den sparring og input, som lige netop du og din hund har behov for, så udfyld skemaet Tilmeld hundetræning, vis du vil lære noget om hundetræning

  Træning af hunden bør bibeholdes hele hundens liv

  . Når hunden er hvalp, siger det sig selv, at den har behov for lærdom, miljøtræning, socialisering og samarbejde med den nye ejer. Som unghund – hvor hunden er et energibundt af format – er der også behov for lærdom, da hunden i den alder er lige som en teenager, høre ikke altid efter, her er det godt og komme til træning, så finder man ud af at man ikke er alene

  Tilmeld hundetræning gælder også den ældre hund, må du ikke glemme. Den gamle hund har også behov for at holde sig aktiv, naturligvis fysisk men absolut også mentalt. Sørger du ikke for det, kan du risikere at have en “gammel hund” når den er 5 år, hvor imod en hund der bliver arbejdet med, fortsat kan være frisk, når den er 12 år

   

   

  Tilmeld hundetræning

  Tilmeld hund:

  tilmeld jer til hundetræning, udfyld kontakt formular, vis i godt kunne tænke jer at gå til hundetræning i Vordingborg eller Næstved/Tokssværd

   

  Print Friendly, PDF & Email

  Sidst opdateret af .